Utflykt!

Husse är ute på äventyr så jag och Villgott har varit själva hemma i natt. Det har gått galant! Villgott sov när Husse gav sig av så han förstod nog inte att han åkte, vilket var bra, då kunde vi sova vidare båda två!

Vi tog en riktig sovis men sedan var det dags att gå upp för att inte missa Villgotts medicin vid 6.30. Tog en lite senare morgonpromenad vid 7.15 och efter det frukost för Villgott, han var väldigt uppe i varv så det blev leta leksak och lite bus och lek efter det och nu vilar han lite inför ”min” frukost då han får vara med och smaka lite (får några matkulor som jag kastar ut på golvet som han får nosa upp) han är så himla hungrig, busig och pigg. Beror säkert på att han ligger lite lågt på medicinen och blir hyper men hellre det än att han blir förgiftad. Skall maila vetten någon dag och höra om vi kan få förlänga receptet utan blodprov/återbesök.

Idag skall jag och Villgott  åka ut och önska god jul till mamma och pappa! Mamma skulle bjuda på lunch och jag skall lämna lite julgåvor. Vi har bestämt (jag o Husse) att vi inte vill fira jul i år utan vi vill vara hemma själva med Villgott och bara mysa, inga besök, inte åka bort, inga måsten. Bara vi tre, jag och mina älsklingar!! Det skall blir riktigt riktigt skönt även om jag inte tror att det är överdrivet uppskattat av omgivininge men jag tycker åren går så fort och julen kommer tätare och tätare. Har man sedan inga barn så tycker jag att julen inte är så viktigt, den känslan försvann när mormor gick bort fem år efter morfar. Så idag blir det fest för Villgott! Skall packa ner märgben, gnag och lite godis som vi kan göra godissök med för han är hemsk att åka bort med, kopplar inte av i fem minuter så det får bli en kortare visit på ett par timmar, vill inte framkalla något anfall.

Nu är kaffet urdrucket så nu skall jag bara torka golvet i hallen efter Villgotts tassar och sedan blir det frukost för mig och frukost nr2 för Villgott!

Annonser
Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s