Onsdag rehab/övrigt

Schema/övningar:
Massage 1-2ggr/dag, mest strykningar med variation
*15 min genomgående massage, vänster sida
*30 min kväll, båda sidor – bra!

Gå över halvt uppblåst madrass samt stå på den när jag går på den så att V får parera
*efter första morgonpromenaden
*eftermiddag

Sträcka huvudet högt med tassarna på pall/höjd
*eftermiddag

Sträcka hela kroppen mot träd eller ben
*morgon ok
*eftermiddag, 2 pass

Sträck nedåt sittandes i trappa med tassarna nedanför sig
*källartrappa morgon
*eftermiddag

Sträck nedåt ståendes i trappa med tassarna nedanför sig
*källartrappa morgon
*eftermiddag

Sidoböj åt hö, bog, revben o höft
*
2 steg morgon
*eftermiddag

Sidböj åt vä, bog, revben o höft
*2 steg morgon
*em

Övrigt:
fästingplock 5.45-6.00
morgonpromme 6.00-6.45  (45 min)
rehab+lek 6.45-7.00 (15 min)
vila 7.00-7.30
massage i soffan 7.30-7.45 (20 min)
morgonpromme nr2 7.50-8.30 (40 min)
vila
lunchpromme+ ute/trädgårdstid+lunch +godissök 12.40-13.20 (40 min)
vila
gemensam em promme 17.15-17.45
rehab 17.45-18.00
bus, mys 18.00-18.15
massage 18.30-19.00
vila 19.00-20.00
promme 20.00-20.30
(dusch – bus m husse20.30-21.00)
kvällspromme 21.15-21.30
natten….sovdags

Annonser
Postat i Okategoriserade