Kväll…

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Härligt!

Tanken är att V skall få sin medicin 2ggr/dag tillsammans med mat och att ge dos 2 redan vid lunch är ju för tidigt…V brukar inte få mat senare än så utan då blir det träningsgodis el likn, är han hungrig så erbjuds han mat men han brukar inte vilja ha. Eftersom jag inte ville sabba aptiten så skippade jag Villgotts lunch och tänkte ge den på eftermiddagen istället så att jag fick en bra spridning på doseringen och en chans att se så att magen var ok.

Jag rastade V vid 16-tiden och allt var bra! Nöjd och belåten gick jag hem och fixade mat till mig och sambon medans V vilade lite. Han brukar alltid komma smygande när vi (sambon) äter så jag hade förberett med mat till V och en köttbulle och medicin. När vi suttit och ätit en stund kommer V smygandes och spyr skum på golvet. Jag blir helt knäckt! Stackar´n! Beror det på att jag drog ut på lunchmaten eller är det medecinen som han är överkänslig mot.

Efter att jag sansat mig lite så kom jag fram till följande. Villgott fick sin lunch/kvällsmat och den utlovade köttbullen utan medicin.

Jag avvaktar kvällen/natten och ser hur magen sköter sig. Får vi en lugn natt så börjar vi om på nytt.

Frukost+tablett

1/2 lunch

Eftermiddag/kväll+tablett

Håller tummarna för att det var den sena lunchen/middagen som utlöste det hela…..Skall ringa vetten i veckan oavsett för att se om jag inte skall gå över på något annat preparat?

Annonser
Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s