Klickerträff!

Idag har vi varit på en alldeles egen liten halvlokal klickerträff i Bolognerskogen. Det var hur trevligt som helst! Villgott visade sig väl inte från sin ljusaste sida mot stackars Billy(4-årig Pumihande) men man kan inte få allt…I det stora hela skötte han sig i alla fall bra och vi kunde pausa/prata/träna i intervaller utan att han dog av helt eller stirrade upp sig. Vi fick tom till lite nyttig hälsaträning, toppen!!!! Nu har jag en ännu klarare bild i hur jag skall agera.

Jag är ganska matt och full av intryck och skall försöka skriva mer imorgon…

Förhoppningsvis blir det fler träffar av det här slaget, jag hade verkligen trevligt!!

Annonser
Postat i 1

9 tankar om “Klickerträff!

  1. Hej! Hittade din blogg via klickerforum. Superkul dag idag, härligt med så engagerade människor med samma intresse:) Håller med att det var perfekt att få träna på hälsa träning, skönt att inte vara ensam med detta problem;)

  2. Vi hade jättetrevligt! Jag hoppas att vi kan fixa en ny träff inom en inte allt för snar framtid? Jag är också glad över att veta att jag inte är den enda människan med en hund som inte kan eller vill hälsa vettigt…..(Fast de var ju duktiga idag!)

  3. Japp, jag kollde upp CU kursen. Det hade varit superkul. Jag har uppehåll från rallylydnadnaden den helgen så det hade passat perfekt. Kruxet är att min syster väntar barn, hon bor en bit bort så det troliga är den helgen går till att besöka henne. Jag skall fundera vidare på det här, det vore verkligen roligt. Har jag tur så finns platsen kvar när jag vet lite mer….

  4. Det var verkligen toppen! Vi kommer säkert att hålla någon träff lite längre nedåt landet framöver, det vore jättekul om ni ville hänga på då!

  5. Angående CU kursen, jag förstår att det är ett litet dilemma, inte lätt. Ifall det inte passar för dig så kan vi ju i allafall hålla en egen CU träff som vi pratade om. Jag kommer att ta anteckningar från kursen och försöka komma ihåg så gott det går;)

    Jag håller med om att det hade varit kul att ha en träff längre ner och träffa ännu mer klickerfolk:). Det var väl i Gbg trakten som många håller till?

  6. Japp, stämmer i Gtgb-trakten finns ett knippe klickertränare!

    Jag har som sagt kursuppehåll på rallylydnaden några söndagar i slutet av sept/okt jag kommer gärna och besöker dig för en CU träningsträff någon av de veckorna om det passar dig och om jag inte kommer med på CU kursen i Gtbg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s